Wie zijn wij

Over Carrière-Lab
Jongeren ervaren steeds meer druk bij het vinden van een geschikte baan. Daarnaast stellen werkgevers steeds hogere eisen aan de sollicitanten. Carrière-Lab begeleidt starters bij het maken van de juiste keuze voor een baan. Het ontwikkelingstraject biedt jou de handvatten die nodig zijn om enerzijds de juiste keuze te maken en anderzijds jou in staat stelt om de sollicitatie tot een goed einde te brengen. Bij Carrière-Lab staat de student centraal en gaan we vanuit jouw drijfveren en competenties in op jouw keuze voor de arbeidsmarkt.

De kracht van Carrière-Lab zit hem in de onafhankelijkheid en expertise van de coaches. Door jarenlange ervaring is er bijzonder veel kennis over de mens, de arbeidsmarkt en het bedrijfsleven bij Carrière-Lab. Daarnaast zijn wij niet gebonden aan bedrijven waardoor wij jou onafhankelijk en vakkundig advies kunnen geven. Na de start in september zijn er al veel starters met succes geholpen en is Carrière-Lab inmiddels uitgebreid naar drie coaches en een fulltime medewerker.

Onze Coaches

Hanneke is de drijvende kracht achter Carrière-Lab. Zij heeft zelf jarenlange ervaring in verschillende functies bij diverse organisaties als Ballast Nedam, YESS en Unilever. Wij zijn door heel Nederland actief. De gesprekken kunnen op verschillende locaties in het land plaatsvinden.
Pauline heeft na haar studie Arbeids- en Organisatiepsychologie ruime ervaring opgedaan als HR manager in de gezondheidszorg en de industrie. Door haar ervaring en netwerk weet zij veel van diverse branches.
Na een eerste loopbaan als professioneel theatermaker en speler heeft Karla een switch gemaakt naar het vak van coaching en training. Zij werkt voor verschillende opdrachtgevers in haar eigen praktijk in Amsterdam of in-company bij Van Ede en Partners. De gesprekken met Karla vinden plaats in haar kantoor in Amsterdam.