Hanneke de Bruin

Na mijn studie arbeids- en organisatiepsychologie heb ik ruim dertig jaar in diverse organisaties gewerkt. Als Human Resource Business Manager ben ik werkzaam geweest bij Ballast Nedam, YESS en Unilever. Ik was sparring partner voor het management. Ook ben ik bij Unilever verantwoordelijk geweest voor Recruitment en Talent Development van young potentials.

Na deze functies heb ik de stap gemaakt naar de consultancy. Ik ben partner geweest van YESS International Consultants, specialist op het gebied van executive search. Mijn uitdaging was om de beste kandidaten te vinden en te selecteren voor verschillende opdrachtgevers in uiteenlopende disciplines. Hier werkte ik voor alle functiegebieden waaronder Marketing/Sales, Finance, Research & Development, Human Resources en Consultancy.

Mijn kennis van de arbeidsmarkt en de mens is groot. Ik weet als geen ander hoe de arbeidsmarkt in elkaar steekt. Ik ben uitstekend in staat om koppeling te leggen tussen persoonlijkheid/drijfveren en vervolgens de vertaalslag te maken naar passende functies en loopbaan.

Dit doe ik vanuit een oprechte interesse voor ieder persoon. Mijn vragen zetten jou aan het denken en geven veel inzicht. Terugkoppeling geef ik eerlijk en vol respect.

Kwaliteit staat bij mij in alles wat ik doe voorop.

Hanneke de Bruin

Hanneke de Bruin
— Coach

Neem contact op

Vul het onderstaande formulier in en stuur een bericht naar Hanneke.

Adres