FAQ

Veelgestelde vragen

Klik op één van de onderstaande vragen om het antwoord te openen en te bekijken. Heb je meer vragen? Ga dan naar de pagina Contact en vul het contactformulier in.

Bij Carrière-Lab is de kennis over de arbeidsmarkt en het bedrijfsleven groot. Specifiek in de aanpak is dat er een koppeling wordt gemaakt tussen jouw persoonlijkheid en drijfveren, en in welke richting jij werk kunt vinden dat bij jou past. De jarenlange ervaring bij Carrière-Lab en de deskundigheid die daar mee gepaard gaat, zorgen ervoor dat jij het juiste advies krijgt voor jouw eigen loopbaan.

Door middel van twee gesprekken en een persoonlijkheidstest krijg jij inzicht in wat jij kunt en wat jij wilt. Onderliggende zaken die jij vaak nog niet over jezelf weet of waar jij minder bewust van bent komen naar voren. Jij krijgt een kwalitatief hoogstaand advies, waar jij ook later in jouw werk nog zeker van zal profiteren. Resultaat is dat jij vanuit zelfvertrouwen en inzicht in jezelf een succesvolle start gaat maken op de arbeidsmarkt. Of juist bewust de volgende stap in je carrière zet.

Wij zijn door heel Nederland actief. De gesprekken kunnen op verschillende locaties in het land plaatsvinden.

De Facet-5 test is dé persoonlijkheidstest van dit moment. De test geeft inzicht in jouw competenties en valkuilen en hoe jij en jouw leidinggevende daarmee om moet gaan. Kijk ook op www.facet5.nl voor meer informatie.

Het ontwikkelingstraject is € 1.495,- excl. BTW. Dit is een grote investering, maar wel een die zichzelf uitbetaalt. Het ontwikkelingstraject biedt een houvast voor nu én voor later.

Ja, dat is mogelijk. Het oriëntatie gesprek, de Facet 5-test met analyse en de begeleiding van het sollicitatieproces zijn apart te volgen bij ons. Het traject is altijd volledig maatwerk zodat we jou optimaal kunnen voorbereiden. 

Het ontwikkelingstraject biedt jou inzicht en houvast voor en tijdens het solliciteren. Bovendien krijg jij inzicht in jouw competenties en valkuilen die ook in jouw latere loopbaan van pas zullen komen. Echter biedt het traject geen garantie op een baan. Uiteindelijk zal jijzelf het werk moeten doen om aan een baan te komen. Het traject geeft echter voldoende ondersteuning om te zorgen dat jij een weloverwogen keuze maakt en vol vertrouwen het sollicitatieproces ingaat.

Om jou optimaal te kunnen voorbereiden, kan het traject niet korter gemaakt worden. In overleg is het wel mogelijk om meer sessies te boeken en het traject dus langer te laten duren. Dit zal wel tegen een meerprijs moeten gebeuren.

Contact Informatie

Carrière-Lab
Telefoon: 06 – 40 15 35 28
E-mail: info@carriere-lab.nl